Търсене

Раздел
  • Продажби
  • Наеми
Търси в описанието
Тип
Област
Локация
Квартал
Цена до
  • От: До:
площ
  • От: До: кв.м.
Опции
ID Оферта
Търсене

Оферта #570

Възможност за инвестиции - 960,000 €

гр.Долна баня
площ: 4660 кв.м.,
oсобености: Тухла
за контакти: Диана Кирова
тел.: 0886282828
поща: kirov@kirov.bg

Калкулатор данъци и такси

Масивна монолитна четириетажна сграда, обща РЗП 4660 кв.м.
Сградата е след основен ремонт. Подменени да ВиК -, ел- инсталации;  прозорци с АL- дограма на 2 и 3 етаж. Прозорците на 4 етаж е дървена двукатна.
Възможно е включване в източник на минерална вода, която преди години е била използвана в обекта и временно е преустановено ползването й.
Сградата е подходяща за административни, хотелски и рекреационни дейности. Възможно е да се използва и за производственна дейност.
в полите на Рила планина до Долна баня, на 18 км от ски курорта Боровец
Нейната локация, в полите на Рила планина, в непосредствена близост до хотел „Долна баня”, до частното летище, със сертфициран учебен център за пилоти, работещо целогодишно, до голф игрището „Голф клуб Ибър”, отличната транспортна достъпност по автомагистрала „Тракия” и красивата природна среда дават възможности за оптимален комфорт на обитаване. В района на имота се намират болница, детска градина, училище, кафене, супермаркет.

Разстояние до комплекс „Боровец” – 18 км.

Разстояние до София – 70 км.
Разстояние до Пловдив – 80 км.
Парцелът, с площ 7050 кв.м  е с всички елементи на инфраструктурата.
Долна баня е предпочитана дестинация за  туризъм, крепост Траянова врата, връх Мусала, Седемте рилски езера, Рилския манастир, Бачковския манастир, Панагюрище, Копривщица, Пловдив и София. Град Долна баня е известен със своя лечебен, кристално чист въздух, с висока отрицателна йонизация, без резки температурни колебания и с време, което през по-голямата част от годината е слънчево.
За да организираме оглед на имота позвънете на:
+359 (0) 886 28 28 28, Диана Кирова.