Търсене

Раздел
  • Продажби
  • Наеми
Търси в описанието
Тип
Област
Локация
Квартал
Цена до
  • От: До:
площ
  • От: До: кв.м.
Опции
ID Оферта
Търсене

Оферта #544

Парцел - 1,150,000 €

м-т Фичоза
площ: 3000 кв.м.,
особености само за парцели: ПУП, В регулация
за контакти: Диана Кирова
тел.: 0886 28 28 28
поща: kirov@kirov.bg

Калкулатор данъци и такси

Първо място на море. Варна. Местност "Прибой" ( преди "Фичоза")
Предлагаме на вниманието Ви уникален инвестиционен проект за построяване върху имот с площ от 2999 кв.м., ПЪРВО МЯСТО НА ПЛАЖ.
ВСИЧКИ КОМУНИКАЦИИ. Ток. Вода. Канализация.
С РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ.
С одобрен архитектурен проект за жилищна сграда с надземна разгърната застроена площ от 3083 м2, с 36 апартаменти и 2 магазина. Всички апартаменти ще са с директна уникална панорама към море. Жилищната сграда е проектирана на морския бряг с граница плаж с перфектна пясъчна ивица (26 -30 м широчина). Направени са всички проекти: архитектура и части. Построена е брегоукрепителна подпорна стена, приета с разрешение за ползване след което е издадено разрешение за строеж на сградата..
75% от терена са предвидени за парк, алеи и пред сградата са предвидени по проект 2 басеина с открит преливник от стъкломозайка.
По проект сградата е стоманобетонна безгредова конструкция. Външното остъкляване е предвидено с PVC профили Tissen.
Покривните части по проект са хоризонтални, средиземно-морски тип. Предвидени са топлоизолации и гранитогресно покритие. Лицевата фасада на сградата е изцяло ориентиранa на изток. Предвидени орнаменти във вид на пиластри с HPL – дизайн дърво.
Курортна зона Прибой е характерна със своята живописна природа, уникална панорама и мек морски климат. Намира се на 13 км., южно от град Варна и граничи с морски бряг и чисти, неурбанизирани плажове. Зоната е подходяща за туризъм и отдих, както и за постоянно живеене в район с напълно изградена инфраструктура. ‎0886282828, Диана Кирова