Търсене

Раздел
  • Продажби
  • Наеми
Търси в описанието
Тип
Област
Локация
Квартал
Цена до
  • От: До:
площ
  • От: До: кв.м.
Опции
ID Оферта
Търсене

Оферта #553

Къща - 0 €

к.к. Св. Константин
площ: 600 кв.м.,
oсобености: Тухла, обзаведен, Ултрамодерен, Супер обзавеждане
за контакти: Диана Кирова
тел.: 0886 28 28 28
поща: kirov@kirov.bg

Калкулатор данъци и такси

Цена по договаряне!

Просторна триетажна къща на метри от южен плаж на "св. св. Константин и Елена" на граница с парк "Тилия". Къщата има отлично разпределение и изпълнение, с площ от 600 м2 разположена в двор 568 м2.

Къщата е проектирана с концепция за обслужване на нуждите на семейството ви и е част от комплекс от затворен тип, една от седем еднофамилни домове построени през 2004 г. Разположена в сърцето на първият български черноморски курорт, на 8 км северно от град Варна в местност забележителна с  красивата си природа, с плажната ивица с дължина повече от 3. 5 км.

Предлаганият имот е с отлично разпределение. На сутеренно ниво са разположени фитнес, складово помещение, баня с тоалетна, перално и сушилно, хидрофор с капацитет 2 м3, а за ваше удобство е инсталирана сауна.

Разпределението на партерния етаж включва баня с тоалетна, всекидневна, килер и просторна веранда. На първия етаж се намират дрешник, всекидневна с кухня, спалня, баня и тоалетна, два балкона. Вторя етаж на този дом е зает от просторна всекидневна с кухня, спалня, дрешник, баня с тоалетна и балкон. Третия етаж се състои от килер, дневна и кухня, спалня, баня и тоалетна. На това ниво е разположена просторна панорамна тераса, от която се разкрива гледка към парка и отлично поддържаната градина. За ваше удобство има два гаража с по 30 м2 площ. Дворът е равен, прекрасно озеленен и отлично поддържан.


Със своите стогодишни горски площи комплексът се отличава от средата на гр. Варна и предоставя несравними условия  за живот, почивка и развлечени, с ресторанти, детски площадки, тенис кортове и футболно игрище, както и открити и закрити минерални басейни.