Търсене

Раздел
  • Продажби
  • Наеми
Търси в описанието
Тип
Област
Локация
Квартал
Цена до
  • От: До:
площ
  • От: До: кв.м.
Опции
ID Оферта
Търсене

Оферта #541

Къща - 0 €

к.к. Св. Константин
площ: 444 кв.м.,
oсобености: Тухла, Ултрамодерен, Супер обзавеждане
за контакти: Диана Кирова
тел.: 0886 28 28 28
поща: kirov@kirov.bg

Калкулатор данъци и такси

Къщи във вилно селище от затворен тип, създаден с цялостна концепция и с мисъл за семейството. Разположен e в сърцето на най-стария и зелен курортен комплекс- к. к. Св. Св. Константин и Елена . Проектът включва 19 луксозни еднофамилни къщи, построени върху 18000 кв. м. и обединява удобната жилищна среда, комфорт и естествената близост с природата. Попитайте ни за цените в тази оферта!

Къщитте са на три нива - сутерен, първи и втори етаж. РЗП от 444 м2. На ниво сутерен са разположени фитнес зона, сауна, котелно и обслужващи помещения. Фоайето на първи етаж води към дневна, трапезария и кухня. На втори етаж са разположени четири спални, всяка с баня и тоалетна. Във всяка къща има общо пет бани. Къщатите разполагат с гаражи с капацитет две коли, просторни тераси, богато озеленен дворове и басейн.
Къщите ще са газифицирани, като парното отопление ще може да се осъществява на газ или на твърдо гориво. Теренът няма да е подравнен, ще бъде запазен автентичният вид на местността. Селището е с 24 - часова охрана и поддръжка на целия комплекс.

Св. Св. Константин и Елена е първият български Черноморски курорт. Той е един от най - известните и красиви български курорти. Разположен е на 8 км северно от град Варна сред забележително красива природна местност. Плажната ивица е с дължина повече от 3. 5 км. В курортния комплекс има хотели, жилищни комплекси, ресторанти, тенис кортове, детски площадки, футболно игрище, открити и закрити минерални басейни.

Със своите 100-годишни зелени горски площи комплексът се отличава от останалата част на гр. Варна и предоставя несравнима среда за живот, почивка и развлечения на 400 метра от морския бряг. Проектът предвижда изграждането на еднофамилни къщи с разнообразие от типови модели с РЗП от 444 до 451 кв. м. , както и по индивидуален проект на купувача. Парцелите, върху които ще бъдат построени варират от 586 до 966 кв. м. Всяка къща ще притежава басейн с размери от 5/8 до 6/10 метра.