Търсене

Раздел
  • Продажби
  • Наеми
Търси в описанието
Тип
Област
Локация
Квартал
Цена до
  • От: До:
площ
  • От: До: кв.м.
Опции
ID Оферта
Търсене

Оферта #345

Къща - 280,000 €

к.к. Св. Константин
площ: 350 кв.м., триетажна
oсобености: Тухла, обзаведен
за контакти: Диана Кирова
тел.: 0886 28 28 28
поща: kirov@kirov.bg

Калкулатор данъци и такси

До плаж (150 м)!!! Суперпанора!!! С 5 спални! УНИКАЛНА локация!!!! Къщата е само на няколко минути пеша от плажа (100 м). Локацията и състоянието на имота са без аналог. Къшата е с изрядни документи ис акт 16. С всички комуникации, включително отходна канализация. 
Върху чиста площ от 300 кв. м са разположени:
Ет. 1: Дневен тракт с камина и кухненска част с тераса, спалня с баня, санитарен възел и вътрешно стълбище, водещо към горния етаж. 
Ет. 2: прекрасни 3 спални с 2 бани и 2 тераси: 
Ет. 2: родителска спалня с баня, зимна градина и тераса с превъзходна панорама:
В партера на сградата са 2 склада и сауна. 
Състояние: 
Къщата е в отлично състояние обзаведена и оборудвана с всичко необходимо за едно домакинство. 
С три паркоместа в двора. 
Локация: 
Намира се в затворен комплекс Гринвей клуб , който отстои на по малко от 150 метра от морския бряг и златния пясък на плажа на кк Свети константин и Елена . 
Построена е през 2002 година върху парцел с площ от 2026 кв. м, които са принадлежали до 1940 г към територията на двореца Евксиноград . Къщата има самостоятелен двор 620 кв. м. по техническа експертиза и правото на ползване е само за нейните собственици, уредено с нот акт. На тази фантастична еко територия, с вековни дървета и брези към имота са придадени и право на ползване на 400 кв. м с басеин и детска площадка, който е отреден за общо ползване от всички къщи в комплекса. Разполагаме с пълна документация. ЕКСКЛУЗИВНО!!! За информация и огледи моля позвънете на +359 (0) 886 28 28 28, Диана Кирова.