Търсене

Раздел
  • Продажби
  • Наеми
Търси в описанието
Тип
Област
Локация
Квартал
Цена до
  • От: До:
площ
  • От: До: кв.м.
Опции
ID Оферта
Търсене

Оферта #614

Къща - 2,900,000 €

град Варна / Център
площ: 1795 кв.м., Триетажна
oсобености: Тухла, обзаведен
за контакти: Диана Кирова
тел.: 0886282828
поща: kirov@kirov.bg

Калкулатор данъци и такси

Парцел: 373 кв.м
РЗП на сградата: 1795 кв.м., от които 1705 кв.м сграда и 90 кв.м закрита тераса към ресторант
Лице:15м по протежението на ул. „Антим I” и 22 м по протежението на ул. „Братя Шкорпил”, разположена на ъгъла на двете улици, срещу „Археологически музей”.
Тротоар пред сградата: 6 м ширина, изпълнен от син камък „блустоун” (производство Белгия), с вградено отводняване.
Дограмата на цялата сграда е от масивно дърво (отвън - американски избелен дъб, отвътре – венге); стъклопакет – нискоемисийно стъкло,  цвят - суперсилвър, два пласта по 6 мм.
Отоплениеи охлаждане: на всички етажи отоплението е предвидено с опции на газ-метан, както и на ток - с агрегати марка „Дайкин”(Daikin). Охлаждането е с чилари марка „Дайкин”.
Сградата е окабелена за вътрешно и външно видео наблюдение, изпълнено и функционира външно видеонаблюдение посредством разположени камери по фасадата на сградата. Окабеляване за Интернет, телефон, кабелна телевизия.

Ел. инсталация: Сградата е захранена с 200 kw мощност на ел. енергия. Подсигурено е двойно ел. захранване, през два независими източника, с време на превключване  - 0,5 сек.

ОВК-инсталация: Въздуховодите в сутерена са изработени от пенополиуретан, двустранно каширани с алуминиево фолио. Заложени са четири броя рекоператора “Сауда – Торнадо”, всеки с въздухообмен 400 куб. на час.

Сграден асансьор: от партера до последния етаж за 6 лица; възможност за използване от инвалиди. Сградата разполага и с вътрешен работен асансьор, обслужващ нуждите на ресторанта, от сутеренен до партерен етаж.

ВиК-инсталация: изпълнена по проект на сградата, като отводняването е двустранно – откъм ул. „Бр. Шкорпил” и откъм „Антим”, което предотвратява риск от наводняване на приземни и подземни етажи при силни валежи.