Търсене

Раздел
  • Продажби
  • Наеми
Търси в описанието
Тип
Област
Локация
Квартал
Цена до
  • От: До:
площ
  • От: До: кв.м.
Опции
ID Оферта
Търсене

Оферта #279

Двустаен апартамент - 51,967 €

град Варна / Чаталджа
площ: 58 кв.м., етаж 7
за контакти: Валентин Давидов
тел.: 0899151513
поща: davidov@kirov.bg

Калкулатор данъци и такси

Предлаганото жилище е двустаен апартамент (тип ателие), жилищна част от 58 кв. м., спалня и дневен тракт с трапезария.
Изложение: североизток, на седмия етаж.

Жилищата (апартаменти и ателиета) са разположени на десет нива – от седми до шестнадесети етаж включително. За жилищната зона е предвиден отделен вход, като тя е достъпна и през търговската зона. Обслужва се от три броя асансьори „ORONA” и три евакуационни стълбища. Жилищната зона има общи системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.

 
Апартаментите се предлагат в завършен вид, както следва:
Блиндирани метални входни врати;
Настилки- теракот на коридори, санитарни помещения и зони на кухнята, складови и перални помещения;
Настилки- ламинат на спални и дневни;
Стени- тухлени едроразмерни блокове, с гипсова мазилка и шпакловка, боядисани;
Тавани- гипсова мазилка и шпакловка, боядисани;
Тераси - настилка от гранитогрес и парапети от алуминиева конструкция и триплексни стъкла. Изградена е система против замръзване на дъждовната канализация за отводняване на откритите тераси;
Електроинсталации - монтиран индивидуален електомер за всяко жилище;
Външната дограма- PVC профил 58 мм и стъклопакет 24 мм, цвят „златен дъб“;
Домофонна система;
Монтирани климатични сплит системи, марка “Mitsubishi Electric”
ВиК инсталации - в това число общо подаване на топла вода от абонатна бойлерна инсталация с подгряване от газови котли с общ обем 7 м3. Подаването на топла и студена вода е грантирано с допълнителна бустерна помпена група при понижаване на налягането в градската водопроводна мрежа. Монтирани индивидуални водомери за студена и топла вода, обединени в обща система за дистанционно отчитане;
Оптична структурна - мрежа до всеки апартамент, с възможност за подвързване към интернет доставчик и/или доставчик на кабелна телевизия по избор. Вътрешна кабелна мрежа във всяко жилище, с розетки за интернет и кабелна телевизия в дневни и спални;
СИГУРНОСТ • КОМФОРТ • ФУНКЦИОНАЛНОСТ
 
  ВИДЕОКОНТРОЛ
За спокойствието на обитателите на СГРАДАТА се осъществява денонощно видеонаблюдение на всички общи части на сградата.
 
 
  ОХРАНА
Професионална денонощна охрана осигурява допълнително сигурността на достъпите към сградата.
 
 
  КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА
Чрез интелигентно организирана система с индивидуални карти се контролира достъпът до отделните зони на сградата – жилища, магазини, офиси и паркинги.
 
 
  ПОРТИЕРСКИ УСЛУГИ
За максимално удобство на обитателите на жилища във СГРАДАТА и техните гости денонощно се грижи портиер на рецепцията на жилищния вход.
 
  ПОЧИСТВАНЕ
Регулярно сухо и мокро почистване на входове, коридори, стълбища, асансьори, ескалатори, входни врати, стълбищни и етажни площадки, паркинги и прилежащите пространства на сградата с професионални уреди и препарати.
 
 
  ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ
Организиране, поддръжка и почистване на зелени площи и цветни групи. Плевене, подкастряне и обработка с препарати за растителна защита.
 
 
  АДМИНИСТРАЦИЯ
Организиране на събрания на етажната собственост (ЕС) според законовите разпоредби. Водене на счетоводство за разходите на ЕС. Изготвяне на задължителната за ЕС документация и представителство пред съответните институции.
 
  ОСВЕТЛЕНИЕ
Поддръжка на осветителните тела по коридори, стълбища, асансьори, стълбищни и етажни площадки, паркинги, както и на ефектно фасадно осветление.
 
 
  АСАНСЬОРНА ПОДДРЪЖКА
Поддръжка на асансьорите в сградата съгласно действащите законови норми и според изискванията на фирмата-производител.
 
 
  ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
Контрол и обслужване на всички системи и инсталации в сградата за общо ползване (ел. и ВиК инсталации, оптична мрежа, домофонна система и пр.).
 
 
  ОТЧИТАНЕ НА КОНСУМАЦИЯ
Дистанционно отчитане на водомери в жилищната част. Съдействие при отчитане на консумация на ел.енергия. Изчисляване на индивидуалното потребление на топла вода от собствената котелна система на сградата.
 
 
 
       
 
 РЕЗЕРВАЦИЯ
Жилището може да се резервира с депозит от 1000 евро. По този начин апартаментът ще бъде запазен за период от 7 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор. Комисионната на агенцията е 3% върху продажната цена.